PROFESSIONALS DEL DRET, L’ECONOMIA I L’EMPRESA PROFESSIONALS DEL DRET, L’ECONOMIA I L’EMPRESA
banner 1 banner 2 banner 3 banner 4
sóc a > Actualitat

Obertes les places per als màsters que donen accés a la professió de Gestor Administratiu. Sol·licita la teva!

Ja està obert el període d'inscripció als màsters que capaciten per obtenir el títol de Gestor Administratiu. Gràcies a aquests estudis et convertiràs en un expert assessor en l’ àmbit fiscal, financer, comptable, laboral... I podràs aconsellar entre molts altres temes en la creació i gestió de pimes, en la gestió i tramitació d’escriptures públiques i privades, o en temes de trànsit i transports.

Amplia les teves expectatives i busca noves oportunitats, tant acadèmiques com de negoci. A més, pots triar entre les dues modalitats de màster el que més s’adapti a les teves necessitats:

▪ Per a professionals que ja estan exercint o disposen de poc temps, poden accedir al Màster Universitari en Gestió Administrativa, semipresencial de la Universitat Abat Oliba.

▪ Per a professionals que recentment han acabat la seva carrera i disposen de més amplitud d’horaris, poden accedir al Màster Universitari de Gestoria Administrativa de la Universitat de Barcelona.

▪NOVETAT! La Facultat de Dret i Economia de la Universitat de Lleida impartirà el curs 2015-2016 un Màster en Gestió Administrativa. A partir d’ara, els estudiants de la província de Lleida, ho tindran més fàcil per poder ampliar la seva formació i realitzar el màster que permet obtenir el títol de gestor administratiu.


Si estàs interessat en formar-te com a Gestor Administratiu, pots demanar informació sense compromís aquí:

Enllaç extern

 
 
ISGAC

Plaça Urquinaona, 6. 6a planta. 08010 Barcelona
Telf. 93 317 06 86 . isgac@isgac.cat

Avís legalPolítica de PrivacitatPolítica de Cookies

Col·laboradors

  • Collegi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya
  • Consell GA
  • Ferrer&Ojeda
  •  
  • Universitat Abat Oliba CEU
  • Universitat de Lleida
  • Universitat de Girona
  • Universitat de Barcelona