PROFESSIONALS DEL DRET, L’ECONOMIA I L’EMPRESA PROFESSIONALS DEL DRET, L’ECONOMIA I L’EMPRESA
banner 1 banner 2 banner 3 banner 4
sóc a > Actualitat

Llistat definitiu d'admesos i exclosos a les proves del PIAF

Us facilitem la RESOLUCIÓ ISGAC/05/2024, de 12 d’abril, per la qual es fa públic el llistat definitiu de persones sol·licitants admeses i excloses a les proves d’avaluació per a l’obtenció del títol professional habilitant d’Informació i Assessorament Financer.

Més informació

 
 

Llistat provisional d'admesos i exclosos a les proves PIAF

Us facilitem la RESOLUCIÓ ISGAC/04/2024, de 21 de març, per la qual es fa públic el llistat provisional de persones sol·licitants admeses i excloses a les proves d'avaluació per a l'obtenció del títol professional habilitant d'Informació i Assessorament Financer.

Més informació

 
 

Resultat definitiu proves PIAF

Us facilitem la RESOLUCIÓ ISGAC/03/2024, de 3 de març, per la qual es fan públics els resultats definitius de les proves d’avaluació per a l’obtenció del títol professional habilitant d’Informació i Assessorament Financer celebrades el dia 4 de febrer del 2024.

Més informació

 
 

Proves d’avaluació per a l’obtenció del títol professional habilitant d’Informació i Assessorament Financer

Us facilitem la RESOLUCIÓ ISGAC/01/2024, de 3 de març, per la qual es convoquen les proves ordinàries d’avaluació per a l’obtenció del títol professional habilitant d’Informació i Assessorament Financer.

Requisits:

Es poden inscriure a les proves totes aquelles persones majors d’edat que acreditin estar en possessió d’un títol acadèmic expedit per una institució d’ensenyament superior l’Espai Europeu d’Educació Superior o equivalent.

Tramitació:

Les sol·licituds d’inscripció s’han de presentar a la seu de l’Institut Superior de…

llegir noticia completa

 
 

Llistat definitiu d'admesos i exclosos a les proves del PIAF

Us facilitem la RESOLUCIÓ ISGAC/10/2023, de 19 de desembre, per la qual es fa públic el llistat definitiu de persones sol·licitants admeses i excloses a les proves d'avaluació per a l'obtenció del títol professional habilitant d'Informació i Assessorament Financer.

Més informació

 
 

Llistat provisional d

Us facilitem la RESOLUCIÓ ISGAC/09/2023, de 7 de desembre, per la qual es fa públic el llistat provisional de persones sol·licitants
admeses i excloses a les proves d’avaluació per a l’obtenció del títol professional habilitant d’Informació i Assessorament Financer.

Més informació

 
 

Títol d

INFORMACIÓ SOBRE LES PROVES

Us facilitem la RESOLUCIÓ ISGAC/08/2023, de 31 d’octubre, per la qual es convoquen les proves extraordinàries d’avaluació per a l’obtenció del títol professional habilitant d’Informació i Assessorament Financer.

Podeu descarregar-la aquí.
S'obre una nova convocatòria de les proves extraordinàries d’avaluació per a l’obtenció del títol professional habilitant d’Informació i Assessorament Financer.

Requisits
Es poden inscriure a les proves totes aquelles persones majors d’edat que acreditin…

llegir noticia completa

 
 

Proves d’avaluació per a l’obtenció del títol professional habilitant d’Informació i Assessorament Financer

Us facilitem la RESOLUCIÓ ISGAC/08/2023, de 31 d’octubre, per la qual es convoquen les proves extraordinàries d’avaluació per a l’obtenció del títol professional habilitant d’Informació i Assessorament Financer.

Requisits:

Es poden inscriure a les proves totes aquelles persones majors d’edat que acreditin estar en possessió d’un títol acadèmic expedit per una institució d’ensenyament superiorl’Espai Europeu d’Educació Superior o equivalent.

Tramitació
Les sol·licituds d’inscripció s’han de presentar a la seu de l’Institut Superior de la Gestió…

llegir noticia completa

 
 

Resultat definitiu proves PIAF

Us facilitem la RESOLUCIÓ ISGAC/07/2023, de 7 de juliol, per la qual es fan públics els resultats definitius de les proves d’avaluació per a l’obtenció del títol professional habilitant d’Informació i Assessorament Financer celebrades el dia 10 de juny del 2023.

Més informació

 
 

Resultat definitiu proves PIAF

Us facilitem la RESOLUCIÓ ISGAC/02/2023, de 3 de març, per la qual es fan públics els resultats definitius de les proves extraordinàries
d’avaluació per a l’obtenció del títol professional habilitant d’Informació i Assessorament Financer celebrades el dia 4 de febrer del 2023.


Descarregar RESOLUCIÓ ISGAC/02/2023

Més informació

 
 

Resultat provisional proves PIAF

Ja es pot consultar la resolució per la qual es fan públics els resul­tats provisionals de les proves per a l'obtenció del títol professional habilitant d'informació i Assessorament Financer, que es va realitzar dia 4 de febrer del 2023.

Resolució ISGAC/01/2023. Resul­tats provisionals de les proves per a l'obtenció del títol professional habilitant d'informació i Assessorament Financer.

 
 

Proves d’accés: Nova convocatòria

Amb data 1 de febrer de 2023 ha sortit publicada al DOCG núm. 8845 la Resolució JUS/172/2023 per la qual la Generalitat de Catalunya, a través del Departament de Justícia, convoca una nova edició de les proves per obtenir el títol de gestor administratiu.

La data límit per inscriure’s a les proves és el dia 2 d’abril de 2023. Les persones que vulguin concórrer a la present convocatòria de proves, han de presentar la corresponent…

llegir noticia completa

 
 

Llistat definitiu d'admesos i exclosos a les probes del PIAF

Us facilitem la RESOLUCIÓ ISGAC/14/2022, de 19 de desembre, per la qual es fa públic el llistat definitiu de persones sol·licitants admeses i excloses a les proves d’avaluació per a l’obtenció del títol professional habilitant d’Informació i Assessorament Financer.

Més informació

 
 

Proves d’avaluació per a l’obtenció del títol professional habilitant d’Informació i Assessorament Financer

INFORMACIÓ SOBRE LES PROVES

Os facilitamos la RESOLUCIÓN ISGAC/02/2023, de 3 de marzo, por la cual se hacen públicos los resultados definitivos de las pruebas extraordinarias de evaluación para la obtención del título profesional habilitante de Información y Asesoramiento Financiero celebradas el día 4 de febrero del 2023.

Descarregar RESOLUCIÓ ISGAC/02/2023Es convoquen les proves extraordinàries d’avaluació per a l’obtenció del títol professional habilitant d’Informació i Assessorament Financer d’acord…

llegir noticia completa

 
 

Inici del Màster en Gestió Administrativa de la UAO

El 30 de setembre van començar les classes del Màster en Gestió Administrativa de la Universitat Abat Oliba CEU.
Amb aquesta ja són 14 les edicions d'aquests estudis que formen als alumnes per ser gestor administratius.

 
 

PIAF: Nova resolució ISGAC/11/2022

Ja podeu consultar la RESOLUCIÓ ISGAC/11/2022, de 8 de juliol, per la qual es fa públic el llistat de l’alumnat del Màster en Gestió Administrativa per la Universitat de Girona al qual li ha estat concedit el títol professional habilitant d’Informació i Assessorament Financer.


Consultar la resolució

 
 

PIAF: Acte de lliurament dels títols

El 5 de juliol es va realitzar el lliurament dels títols de la 2a edició del títol al Programa d'Informació i Assessorament Financer (PIAF), impartit per l'ISGAC i reconegut per la CNMV.

L'acte, que es va realitzar a la Sala de Juntes del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya, ha estat presidit per Josep Ribó, president del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya; Marc Giménez Bachmann, director del màster, i Marina Rocabruna, gerent…

llegir noticia completa

 
 

Graduació del MGA de la Universitat de Girona

El 5 de juliol la Sala de graus de la Facultat de dret de Girona va acollir l'acte de lliurament dels títols del Màster en Gestió Administrativa.

Aquesta ha estat la primera edició que ofereix la UdG d'aquests estudis que ja s'oferien amb gran èxit a altres tres universitats catalanes.

La promoció 2021-2022 va comptar amb un total de 17 alumnes inscrits.

David Domenech Casal, Vice-secretari de la Junta de Govern de Girona i vocal…

llegir noticia completa

 
 

Graduació del MGA de la Universitat Abat Oliba CEU

La Universitat Abat Oliba CEU va acollir l'1 de juliol la graduació dels alumnes del Màster en Gestió Administrativa.

Aquesta ja és la tretzena edició d'aquests estudis, totalment consolidats entre els estudiants de l'àmbit de l'economia i l'empresa, i que donen accés a la professió de gestor administratiu.

 
 

Títol professional d’Informació i Assessorament Financer

RESULTATS DEFINITIUS DE LES PROVES

Publicada la RESOLUCIÓ ISGAC/10/2022, juny, per la qual es fan públics els resultats definitius de les proves ordinàries d’avaluació per a l’obtenció del títol professional habilitant d’Informació i Assessorament Financer celebrades el dia 4 de juny del 2022.

Accedir a la resolució ISGAC/10/2022.Teniu disponible per a la seva descàrrega aquests documents:

 
 

Resultat definitiu proves PIAF

Us facilitem la RESOLUCIÓ ISGAC/05/2022, de 28 de febrer, per la qual es fan públics els resultats definitius de les proves extraordinàries d’avaluació per a l’obtenció del títol professional habilitant d’Informació i Assessorament Financer celebrades el dia 5 de febrer del 2022.

DESCARREGAR RESOLUCIÓ

 
 

Resultat provisional proves PIAF

Ja es pot consultar la resolució per la qual es fan públics els resul­tats provisionals de les proves per a l'obtenció del títol professional habilitant d'informació i Assessorament Financer, que es va realitzar dia 5 de febrer del 2022.

Resolució ISGAC/04/2022.Resul­tats provisionals de les proves per a l'obtenció del títol professional habilitant d'informació i Assessorament Financer

 
 

Llistat definitiu d'admesos i exclosos de les proves PIAF

Us facilitem la RESOLUCIÓ ISGAC/02/2021, de 16 de desembre, per la qual es fa públic el llistat definitiu de persones sol·licitants admeses i excloses a les proves extraordinàries d’avaluació per a l’obtenció del títol professional habilitant d’Informació i assessorament Financer.

Més informació

 
 

Llistat provisional d'admesos i exclosos de les proves PIAF

Us facilitem la RESOLUCIÓ ISGAC/02/2021, de 2 de desembre, per la qual es fa públic el llistat provisional de persones sol·licitants admeses i excloses a les proves extraordinàries d’avaluació per a l’obtenció del títol professional habilitant d’Informació i ssessorament
Financer.

Més informació

 
 

Proves extraordinàries per a l’obtenció del títol professional habilitant d’Informació i Assessorament Financer

Es convoquen les proves Extraordinàries per l’obtenció del diploma professional d’Informació i Assessorament financer d’acord a la Resolució ISGAC 01/2021 de 13 d’octubre, que es realitzaran el 5 de febrer de 2022.


 • Es poden inscriure a les proves totes aquelles persones majors d’edat que acreditin estar en possessió d’un títol acadèmic expedit per una institució d’ensenyament superior l’Espai Europeu d’Educació Superior o equivalent.

 • Les sol·licituds d’inscripció s’han de presentar a la seu de l’Institut Superior…

  llegir noticia completa

 
 

Graduació del Màster en Gestió Administrativa UAO

El 30 de juny de 2021 a les 19h se celebra l'acte de graduació del Màster en Gestió Administrativa de la Universitat Abat Oliba CEU. Amb aquesta, ja són dotze les promocions que han realitzat la seva formació a aquesta Universitat, pionera en oferir aquests estudis.

Enllaç extern

 
 

Proves d’accés: publicats al DOGC els aspirants declarats aptes

En data d’avui es publica la RESOLUCIÓ JUS/1246/2021, de 27 d’abril, per la qual es publica la llista d’aspirants declarats aptes en les proves per a l’obtenció del títol de gestor administratiu.

Enllaç extern

 
 

Nou màster en gestió administrativa a la Universitat de Girona

El pròxim curs 2021-2022 la Universitat de Girona oferirà el Màster en Gestió administrativa.

L'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) ja ha acreditat el nou màster, i la UDG es convertirà aquest any en la quarta universitat catalana que incorpora aquests estudis a la seva oferta acadèmica. Actualment es podien cursar a la Universitat Abat Oliba Ceu, la Universitat de Barcelona i a la Universitat de Lleida.

El Màster en…

llegir noticia completa

 
 

Èxit de les primeres proves d’accés a gestor administratiu en format online

85 aspirants s’han presentat a la Prova d’Accés a la professió de Gestor Administratiu el dissabte 27 de febrer. Per primera vegada, i a causa de la pandèmia, l’examen s’ha realitzat de forma virtual mitjançant una plataforma en línia, amb totes les mesures de seguretat i autentificació que requereixen unes proves oficials com aquesta. Per exemple, la identificació dels aspirants mitjançant la imatge en directe de la seva càmera ha estat una de les mesures…

llegir noticia completa

 
 

Nou pla formatiu 2021

El Servei de Formació del Col·legi Oficial de Gestors Administratius ha presentat el Pla Formatiu 2021.

Amb nous cursos i noves modalitats, l’espai de formació virtual FORMACOGAC, continua amb la missió de garantir una formació de qualitat dirigida per professionals experts.

FORMACOGAC ofereix a les gestories i als seus equips un espai de formació online amb cursos especialitzats i adaptats a les seves necessitats.

A causa de la situació actual, les formacions en webinar o…

llegir noticia completa

 
 

Suspeses les proves per obtenir el títol de GA

Amb motiu de les noves mesures aprovades pel Govern de la Generalitat el 29 d’octubre de 2020 per contenir el COVID-19, s'ajornen les proves per obtenir el títol de gestor administratiu, convocades per al dia 7 de novembre de 2020, a les 10.30 hores, a l’Aula Victòria Kent de la facultat de Dret de la Universitat de Barcelona, Avinguda de la Diagonal, 684, de Barcelona.

Les proves es tornaran a convocar en el moment en…

llegir noticia completa

 
 

Proves d’accés a Gestor Administratiu: Data i lloc de la convocatòria 2020

S’ha publicat al DOGC la Resolució JUS/2235/2020, de 15 de setembre, per la qual es fan públics la composició del tribunal, el lloc, la data i l’hora de les proves per a l’obtenció del títol de gestor administratiu.

De conformitat amb l’esmentada Resolució, les proves tindran lloc el dia 7 de novembre de 2020, a les 10:30 hores, a l’Aula Victoria Kent de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona, Avinguda Diagonal, 684,…

llegir noticia completa

 
 

Obertes de nou les inscripcions a les proves d'accés a Gestors Administratiu

A partir del dia 1 de juny de 2020, s’aixeca la suspensió dels terminis administratius i es reprèn el còmput del termini de dos mesos per a la presentació de sol·licituds, a comptar des del dia següent a la publicació en el DOGC de la Resolució JUS/334/2020, de 7 de febrer, per la qual es convoquen les proves per obtenir el títol de gestor administratiu, en virtut de l’Acord d’autorització de la pròrroga de l’estat…

llegir noticia completa

 
 

Obertes les places per als màsters que donen accés a la professió de Gestor Administratiu. Sol·licita la teva!

Ja està obert el període d'inscripció als màsters que capaciten per obtenir el títol de Gestor Administratiu. Gràcies a aquests estudis et convertiràs en un expert assessor en l’ àmbit fiscal, financer, comptable, laboral... I podràs aconsellar entre molts altres temes en la creació i gestió de pimes, en la gestió i tramitació d’escriptures públiques i privades, o en temes de trànsit i transports.

Amplia les teves expectatives i busca noves oportunitats, tant acadèmiques com…

llegir noticia completa

 
 

Nou número de la revista "El Gestor"

Ja teniu disponible un nou número de la revista "El Gestor".

✅ Entrevista a Jaume Vilanova, president delegat del COGAC a Girona
✅ Activitats i actualitat col·legial
✅ Articles sobre el blockchain i la fiscalitat de les start-ups

…i molt més!

Enllaç extern

 
 

Nou número de la revista "El Gestor"

Ja teniu disponible un nou número de la revista "El Gestor".

En aquesta ocasió entrevistem a Joana Amat, empresària i presidenta de la Fundació Internacional de la Dona Emprenedora (FIDEM).

A més del recull de les activitats i l'actualitat col·legial, també trobareu articles sobre l'administració electrònica i la llei de segona oportunitat.

Enllaç extern

 
 

Nou número de la revista "El Gestor"

El tercer número de 2019 de la revista "El Gestor" ja està disponible a la pàgina web del COGAC. Hi trobareu una entrevista a Victor Küppers, formador i conferenciant, un article d'opinió sobre la LOPDGDD i la RGPD, i tota l'actualitat col·legial dels últims mesos, entre molts altres continguts.

Enllaç extern

 
 

Obert el període ordinari de sol·licitud de les places per als màsters

Ja està obert el període d'inscripció als màsters que capaciten per obtenir el títol de Gestor Administratiu. Gràcies a aquesta formació especialitzada et convertiràs en un expert assessor en l'àmbit fiscal, financer, comptable i laboral, entre d'altres.

Pots triar entre les diferents modalitats de màster el que més s’adapti a les teves necessitats:

- SEMIPRESENCIAL: impartit a la Universitat Abat Oliba, i dirigit a professionals que disposen de poc temps o que estan exercint.

-…

llegir noticia completa

 
 

Disponible un nou número de la revista "El Gestor"

Ja podeu accedir a un nou número de la revista "El Gestor". En aquesta ocasió, amb motiu del 10è aniversari del Màster en Gestió Administrativa de la UAO CEU, comptem amb entrevistes a Alfons Lluzar, president del COGAC, Joan Ripoll, degà de la UAO CEU, Marc Giménez Bachmann, director del màster, i Olesea Sircu, gestora administrativa col·legiada i ex-alumna del màster.

També podreu llegir els articles sobre l'evolució de l'ATC o la nova obligació de…

llegir noticia completa

 
 

Acte commemoratiu del 10è aniversari del Màster en Gestió Administrativa de la UAO CEU

El 9 de maig va tenir lloc l’acte commemoratiu del 10è aniversari del Màster en Gestió Administrativa de la Universitat Abat Oliba CEU.


Rafael Rodríguez-Ponga, rector de la UAO, Alfonso Lluzar, president del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya, i Marc Giménez Bachmann, director del Màster en Gestió Administrativa, van presidir l’acte, en el qual també es va atorgar un guardó als alumnes del màster amb millor expedient acadèmic.


Els assistents van poder visualitzar…

llegir noticia completa

 
 

Programa d’Informació i Assessorament Financer

L’ISGAC ha posat en marxa la primera edició del Programa d’Informació i Assessorament Financer.

Es tracta d’una titulació professional, reconeguda per la CNMV, que habilita per a l’exercici professional com a informadors i assessors per a tercers en matèria d’inversions.

Si vols:
> Adquirir noves competències
> Ampliar el teu camp professional
> Fer créixer el teu negoci

Inscriute-ja!

Més informació

 
 

Acte commemoratiu del 10è aniversari del Màster en Gestió Administrativa de la UAO CEU

El 2009, la Universitat Abat Oliba CEU i l’ISGAC (Institut Superior de Gestió Administrativa de Catalunya) van crear el Màster en Gestió Administrativa, el primer programa d’Espanya que donava accés a la professió de gestor administratiu per mitjà de la universitat. Durant aquests deu anys, el màster s’ha consolidat com una opció idònia per qui es vol dedicar a la gestió administrativa.


En el marc de l’aniversari s’han organitzat diverses ponències i jornades formatives i…

llegir noticia completa

 
 

Nou número de la revista "El Gestor"

Ja podeu llegir el nou número de la revista “El Gestor”, del Col•legi de Gestors Administratius de Catalunya. En aquesta ocasió, Daniel Altimiras, vicepresident d’Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya, és el protagonista de l’entrevista central.

També es parla de la LOPD, les darreres novetats fiscals i de tota l’actualitat col·legial.

Enllaç extern

 
 

10è aniversari del Màster en Gestió Administrativa: Ponència a la UAO CEU

El 2019 se celebra el desè aniversari del màster de Gestió Administrativa de la Universitat Abat Oliba CEU i l’Institut Superior de Gestió Administrativa de Catalunya (ISGAC), el primer programa d’estudis d'aquest tipus a Espanya. Per celebrar-ho, el Col·legi i la UAO han organitzat una sèrie de ponències dirigides a l’alumnat i als col·legiats, així com un acte commemoratiu que tindrà lloc el dijous 9 de maig del 2019 a la Universitat Abat Oliba CEU.…

llegir noticia completa

 
 

10º aniversario del Máster en Gestión Administrativa: Ponencia en la UAO CEU

Durante el 2019 se celebra el décimo aniversario del máster de Gestión Administrativa de la Universitat Abat Oliba CEU y el Institut Superior de Gestió Administrativa de Catalunya (ISGAC), el primer programa de estudios de este tipo en España. Para celebrarlo, el Col·legi y la UAO han organizado una serie de ponencias dirigidas al alumnado y a los colegiados, así como un acto conmemorativo que tendrá lugar el jueves 9 de mayo del 2019 en…

llegir noticia completa

 
 

10 anys de Màster en Gestió Administrativa

El Màster en Gestió Administrativa està d’aniversari i volem compartir aquesta gran fita. Són ja 10 promocions d'alumnes les que han passat per les aules de la Universitat Abat Oliba per formar-se com a gestors administratius.

Aquests estudis van ser els pioners en oferir un màster per accedir a la professió de gestor administratiu, que eximeix de presentar-se a la prova d’accés per a l’obtenció del títol.

En el marc de l’aniversari dels 10 anys…

llegir noticia completa

 
 

Proves d'accés a Gestor Administratiu

Amb data 31 de gener de 2019 ha sortit publicada al DOGC Núm. 7800 la resolució JUS/111/2019, de 23 de gener, per la qual es convoquen les proves per obtenir el títol de gestor administratiu.

La data límit per inscriure’s a les proves és el dia 1 d’abril de 2019. Les persones interessades en la present convocatòria poden sol·licitar l’admissió a les proves de forma presencial a qualsevol de les seus i delegacions dels col·legis…

llegir noticia completa

 
 

Nou número de la revista "El Gestor"

Ja teniu disponible el nou número de la revista "El gestor". En aquesta ocasió el COGAC ha entrevistat a Jaume Roura, nou president del Gremi del Motor. A més de posar-vos al dia de l'actualitat col·legial, també es parla de les indemnitzacions dels contractes de treball temporals i d'autoritzacions de residencia.

Enllaç extern

 
 

Proves d’accés a Gestor Administratiu 2018

La facultat de Dret de la Universitat de Barcelona va acollir el 15 de setembre de 2018 als més de 60 aspirants que optaven a convertir-se en gestors administratius.

Amb aquesta nova convocatòria de proves oficials d’accés a la professió, es compleixen 10 anys des de la realització dels primer exàmens a Catalunya.
Aquestes proves ofereixen la possibilitat als titulats universitaris en l’àmbit del dret, l’economia i les ciències polítiques, de poder exercir com a…

llegir noticia completa

 
 

PERÍODE EXTRAORDINARI: Sol·licita el teu accés al Màster Universitari en Gestió Administrativa

Ja està obert el període extraordinari per sol·licitar l'accés al Màster Universitari en Gestió Administrativa, impartit per la Universitat Abat Oliba CEU.

El seu programa està dissenyat i enfocat a la pràctica empresarial i et prepara per resoldre qualsevol qüestió en temes fiscals, comptables, mercantils, laborals, administratius o de trànsit.

La formació és la base fonamental i necessària per assumir els desafiaments que has d’afrontar diàriament com a Gestor Administratiu, a més d'una inversió per…

llegir noticia completa

 
 

Entrevista a Eva Perea a la revista "El Gestor"

Ja podeu llegir el nou número de la revista "El Gestor".

En aquesta ocasió, el COGAC entrevista a Eva Perea, rectora de la Universitat Abat Oliba CEU, que fa una valoració dels deu anys del Màster de Gestió Administrativa i ens explica els seus reptes com a nova rectora.

A la revista també trobareu tota l'actualitat col·legial, a més d'articles d'opinió de temes com la recuperació de l'impost de plusvàlua i la nova normativa de…

llegir noticia completa

 
 

Acte de Graduació dels alumnes del Màster en Gestió Administrativa

L’acte de graduació dels alumnes dels Màsters i Postgraus de l'Àrea jurídica del curs acadèmic 2017-2018, tindrà lloc el dijous 14 de juny, a l’Aula Magna del Campus Bellesguard, a les 19.00 hores.
Enguany, el padrí de la promoció és l’Excm. Sr. Francisco Bañeres Santos, fiscal superior de Catalunya.

Descarregar programa:

Enllaç extern

 
 

Nou número de la revista "El Gestor"

Ja podeu llegir el nou número de la revista "El Gestor". En aquesta ocasió, l'entrevista s'ha fet a Alfonso Lluzar, president del Col·legi. A la revista també podreu consultar els articles d'opinió i conèixer l'actualitat col·legial.

Enllaç extern

 
 

Obert el període ordinari de sol·licitud de les places per als màsters

Ja està obert el període d'inscripció als màsters que capaciten per obtenir el títol de Gestor Administratiu. Gràcies a aquesta formació especialitzada et convertiràs en un expert assessor en l'àmbit fiscal, financer, comptable i laboral, entre d'altres.

Pots triar entre les diferents modalitats de màster el que més s’adapti a les teves necessitats:

- Màster Universitari en Gestió Administrativa, tipologia semipresencial impartit a la Universitat Abat Oliba: dirigit a professionals que disposen de poc temps…

llegir noticia completa

 
 

Nova convocatòria de les proves per accedir al títol de gestor administratiu

Amb data 20 de febrer de 2018 ha sortit publicada al DOGC Núm. 7562 la resolució JUS/214/2018, de 12 febrer, per la qual es convoquen les proves per obtenir el títol de gestor administratiu.

La data límit per inscriure’s a les proves és el dia 21 d’abril de 2018.

Podeu obtenir més informació de les proves aquí: https://www.proves-gestors.cat/ca/

 
 

Nou número de la revista "El Gestor"

Ja està disponible el nou número de la revista "El Gestor". En aquesta ocasió, la entrevista s'ha fet a Antoni Giner, Medalla al Mèrit de la Professió, qui a més va ser degà del Col·legi de Registradors de Catalunya i vicedegà del Col·legi a Espanya.

Enllaç extern

 
 

Nou número de la revista "El Gestor"

Ja podeu llegir el nou número de la revista "El Gestor". En aquesta ocasió, són quatre les entrevistes que s'inclouen en aquesta publicació:

- Alfonso Lluzar, president del Col·legi
- Ada Giménez, directora general de Gesco
- Noemí Corbacho, cap dels Serveis Centralitzats del COGAC
- Plinio Gómez, gestor administratiu.

Enllaç extern

 
 

Nou número de la revista "El Gestor"

Ja podeu llegir el nou número de la revista "El Gestor". L'entrevista a Adrià Puigpelat, cap provincial de Trànsit de Barcelona de la DGT; i Alfonso Lluzar, president del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya, encapçala aquesta publicació. Ambdues institucions acaben de signar un protocol de col·laboració per a la impressió i el tractament documental dels permisos de circulació, fitxes tècniques i distintius ambientals.

Enllaç extern

 
 

Màster de Gestor Administratiu a la UB

El màster de Gestoria Administrativa a la UB, que va començar el 2 d'octubre, té com a objectiu general proporcionar una formació integral de caràcter professional, orientada a especialitzar persones graduades en l'àmbit de les ciències socials com a gestores administratives.

Aquest màster pretén formar professionals habilitats per intervenir, promoure, sol·licitar i dur a terme tots els tràmits, gestions i actuacions que no requereixen l'aplicació tècnica jurídica reservada a l'advocacia, en interès de persones físiques…

llegir noticia completa

 
 

Acte d'inauguració del Màster en Gestió Administrativa de la UDL

El Màster en Gestió Administrativa és de caràcter professionalitzador i té com a objectiu oferir una formació integral, tant de caràcter teòric com sobretot pràctic als seus titulats, amb la finalitat de donar-los una sortida professional concreta i especialitzada: la professió de Gestor Administratiu.

El 20 d’octubre, va tenir lloc la inauguració oficial d’aquesta nova edició i l'acte de graduació dels alumnes de la segona promoció a la Sala de Juntes de la Facultat de…

llegir noticia completa

 
 

Inici del Màster en Gestió Administrativa de la UAO

El 29 de setembre va començar la 9a edició del Màster Universitari en Gestió Administrativa a la UAO.

El màster s'imparteix en modalitat semipresencial, compatible amb l'activitat professional. Ofereix una metodologia basada en tallers, taules de debat i resolució de casos pràctics necessaris per a l'exercici de la professió.

Aquest màster contempla les noves exigències tècniques derivades de la implantació de les noves tecnologies de la informació, així com els nous requeriments de la funció…

llegir noticia completa

 
 

Proves d'accès a Gestor Administratiu 2017

El dissabte 16 de setembre a les 10:30 hores tindran lloc les proves a Gestor Administratiu. La Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona (UB) acollirà un total de 95 titulats universitaris que opten a convertir-se en Gestor Administratiu.

Els aspirants han de ser titulats en l’àmbit del dret, l’economia o les ciències polítiques, formació mínima requerida per ser Gestor Administratiu i presentar-se a les proves.

Més informació

 
 

L'ISGAC comdemna l'atemptat de Barcelona

L'ISGAC comdemna l'atemptat de Barcelona, i el posterior intent de Cambrils, així com qualsevol tipus de violència i terrorisme.

 
 

Acte de Graduació dels alumnes del Màster en Gestió Administrativa

El 15 de juny va tenir lloc a l'Aula Magna de la Universitat Abat Oliba CEU, l'acte de graduació de la promoció del Màster Oficial en Gestió Administrativa 2016-2017.
El Dr. Marc Giménez, gestor administratiu i vicesecretari del Coŀlegi Gestors, és el director acadèmic d'aquests estudis, que ja compten amb vuit promocions.

 
 

Vine a la sessió informativa del Màster en Gestió Administrativa

Si vols apuntar-te al Màster en Gestió Administrativa de la UAO, però tens dubtes, vine a la sessió informativa del proper 23 de maig a les 17h.

El Dr. Marc Giménez, director del Màster Universitari en Gestió Administrativa explicarà en detall tot el que cal saber sobre aquests estudis.

A més, durant la sessió es durà a terme una màster class totalment gratuïta sobre el Màrqueting en les gestories administratives, a càrrec del Dr. Josep…

llegir noticia completa

 
 

Proves d'accés a Gestor Administratiu 2017

Amb data 22 de febrer de 2017 ha sortit publicada al DOCG Núm.7314 la resolució JUS/246/2017, de 9 de febrer, per la qual es convoquen les proves per obtenir el títol de gestor administratiu. La data límit per inscriure’s a les proves és el dia 22 de març de 2017.

Podeu demanar més informació aquí:

Enllaç extern

 
 

Acte de graduació del Màster de Gestoria Administrativa

El 20 d’octubre de 2016 tindrà lloc l’acte de graduació del Màster de Gestoria Administrativa que imparteix la Universitat de Barcelona.
Enguany, el padrí de la promoció és Alfonso Lluzar, president del Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya.

Adjunt trobareu el programa de l’acte.


INFORMACIÓ DE L’ACTE
Dia: 20 d’octubre de 2016
Hora: 19 h.
Lloc: Aula Magna Facultat de Dret (UB)

Més informació

 
 

Curs de mediació civil-mercantil i mediació en dret privat català

El proper gener, el Col·legi, a través de l’Institut Superior de Gestió Administrativa (ISGAC), i en col·laboració amb Thomson Reuters, iniciarà una nova edició del Curs de mediació civil-mercantil i mediació en dret civil català.

El curs es realitzarà de forma semipresencial, i gran part de la formació es farà on-line gràcies a una plataforma d’e-learning, que permetrà als alumnes estudiar via web, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. A més, durant tot…

llegir noticia completa

 
 

Inici de la nova edició del Màster Universitari en Gestió Administrativa

Avui comença una nova edició del Màster Universitari en Gestió Administrativa a l’Abat Oliba CEU. Amb aquest ja és el vuitè any que es realitzen aquests estudis, que formen per a l'exercici professional de gestor administratiu alhora que donen accés al doctorat.

Els alumnes del màster es convertiran en experts assessor en l’àmbit fiscal, financer, comptable, laboral... A més, coneixeran les eines clau en la creació i gestió de pimes, i en temes de trànsit…

llegir noticia completa

 
 

PERÍODE EXTRAORDINARI! Sol·licita el teu accés al Màster Universitari en Gestió Administrativa

Ja està obert el període extraordinari d'inscripció al Màster Universitari en Gestió Administrativa de la Universitat Abat Oliba. Aquests estudis proporcionen una formació oficial de postgrau que prepara per a l'exercici professional de gestor administratiu i dóna accés al doctorat.

Amplia les teves expectatives i busca noves oportunitats, tant acadèmiques com de negoci.

Gràcies a aquests estudis et convertiràs en un expert assessor en l’ àmbit fiscal, financer, comptable, laboral... I podràs aconsellar entre molts…

llegir noticia completa

 
 

Acte de Graduació dels alumnes del Màster en Gestió Administrativa

El 14 de juliol va tenir lloc l'acte de graduació de la promoció del Màster Oficial en Gestió Administrativa 2015-2016, que es va celebrar a les 18 hores a l'Aula Magna de la Universitat Abat Oliba CEU.
El Dr. Marc Giménez, gestor administratiu i vicesecretari del Col·legi, és el director acadèmic d'aquests estudis, que ja compten amb set promocions finalitzades.
Aquest any, el Sr. Fred Pattje, director d'Amazon Espanya, va ser el padrí d'aquesta graduació.

 
 

Acte de Graduació dels alumnes del Màster en Gestió Administrativa

El 14 de juliol tindrà lloc l’acte de graduació de la promoció del Màster Oficial en Gestió Administrativa 2015-2016, que se celebrarà a les 18:00 hores a l’Aula Magna de la Universitat Abat Oliba CEU.

Més informació

 
 

Sessió informativa del Màster en Gestió Administrativa

El proper dia 8 de juny a les 16 h. tindrà lloc una sessió informativa on podràs resoldre tots els teus dubtes sobre el Màster Universitari en Gestió Administrativa.

El Dr. Marc Giménez, director del Màster Universitari en Gestió Administrativa us explicarà en detall tot el que cal saber sobre aquests estudis.
A més es durà a terme una màsterclass totalment gratuïta sobre el Màrqueting en les gestories administratives. De les mans del Dr. Josep…

llegir noticia completa

 
 

Obertes les places per als màsters que donen accés a la professió de Gestor Administratiu. Sol·licita la teva!

Ja està obert el període d'inscripció als màsters que capaciten per obtenir el títol de Gestor Administratiu. Gràcies a aquests estudis et convertiràs en un expert assessor en l’ àmbit fiscal, financer, comptable, laboral... I podràs aconsellar entre molts altres temes en la creació i gestió de pimes, en la gestió i tramitació d’escriptures públiques i privades, o en temes de trànsit i transports.

Amplia les teves expectatives i busca noves oportunitats, tant acadèmiques com…

llegir noticia completa

 
 

Sessió inaugural Curs de Mediació Civil -Mercantil i Mediació en Dret Privat Català

El dia 25 de gener va tenir lloc a la Seu del Col•legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya, la sessió inaugural del Curs de Mediació Civil -Mercantil i Mediació en Dret Privat Català.

Marc Giménez Bachmann, vocal de l’ISGAC, va ser l’encarregat de introduir al ponent de la sessió inaugural, Juan Morcillo Jiménez, doctor en dret per la UB, advocat i expert en mediació de conflictes, qui serà professor del curs.

Rebeca Jiménez, cap…

llegir noticia completa

 
 

Parlen de nosaltres al monogràfic sobre mediació

El 21 de gener de 2016 "El Periódico" va publicar un monogràfic sobre mediació, que inclou un article i un anunci sobre el Curs de mediació civil-mercantil i mediació en dret privat català de la Fundació ISGAC.

Més informació

 
 

El Màster en Gestió Administrativa de la UAO rep l

L’AQU - Catalunya, l’agència responsable de verificar que els plans d’estudis oficials compleixen amb tots els requisits legals universitaris, ha valorat favorablement el Màster Universitari en Gestió Administrativa de la Universitat Abat Oliba CEU.

Aquests estudis de la UAO van ser els pioners en oferir un màster per accedir a la professió de Gestor Administratiu. Avui dia, la Universitat de Lleida i la Universitat de Barcelona també ofereixen aquesta possibilitat.

Més informació

 
 

Curs de mediació civil-mercantil i mediació en dret privat català

El proper gener, el Col·legi, a través de l’Institut Superior de Gestió Administrativa (ISGAC), i en col·laboració amb Thomson Reuters, iniciarà una nova edició del Curs de mediació civil-mercantil i mediació en dret civil català.

El curs es realitzarà de forma semipresencial, i gran part de la formació es farà on-line gràcies a una plataforma d’e-learning, que permetrà als alumnes estudiar via web, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. A més, durant tot…

llegir noticia completa

 
 

Inauguració del Màster en gestió administrativa de la UdL

El nou Màster en Gestió Administrativa a la Universitat de Lleida començarà la seva primera edició el proper 29 d’octubre.

Aquest Màster de caràcter professionalitzador, té com a objectiu oferir una formació integral, tant de caràcter teòric com sobretot pràctic, als seus titulats amb la finalitat de donar-los una sortida professional concreta i especialitzada: la professió de gestor administratiu.

El proper 28 d’octubre, tindrà lloc la inauguració oficial d’aquest postgrau, a les 16 h. a…

llegir noticia completa

 
 

Comencen les noves edicions dels màsters

El 2 d'octubre comença una nova edició del Màster Universitari en Gestió Administrativa a la UAO, i el 5 d'octubre s'inicien les classes del Màster en Gestoria Administrativa de la UB.

A més,enguany la Universitat de Lleida impartirà per primera vegada el màster que permet exercir com a Gestor Administratiu. El 26 d’octubre comença aquesta nova edició.

En breu, els alumnes dels tres màsters esdevindran professionals de la gestió altament qualificats, experts en diversos àmbits,…

llegir noticia completa

 
 

Acte de Graduació dels alumnes del Màster en Gestió Administrativa

El 16 de juliol tindrà lloc l’acte de graduació de la promoció del Màster Oficial en Gestió Administrativa 2014-2015, que se celebrarà a les 19 hores a l’Aula Magna de la Universitat Abat Oliba CEU.

Més informació

 
 

Lliurament dels diplomes del Curs de Mediació Civil -Mercantil i Mediació en Dret Privat Català

El 6 de juliol de 2015 tindrà lloc a les 13.30 hores el lliurament dels diplomes del Curs de Mediació Civil -Mercantil i Mediació en Dret Privat Català. L'acte es realitzarà a la Seu del Col·legi de Gestors, Pl. Urquinaona 6, 6a planta, Barcelona. A la finalització de l’acte se servirà petit aperitiu a peu dret.

 
 

Sessió informativa del Màster Universitari en Gestió Administrativa

Per motius d'agenda dels ponents, la sessió s'ajornarà fins a nou avís. En breu us facilitarem la nova data de realització.

En breu s'organitzarà una jornada on podreu resoldre tots els vostres dubtes sobre el Màster Universitari en Gestió Administrativa.

Aquesta sessió anirà a càrrec de:

1. Sr. Marc Giménez, director del Màster Universitari en Gestió Administrativa ISGAC

2. Dr. Josep Lluis del Olmo, director Postgrau i Extensió Universitària de la Univesitat Abat Oliba CEU,…

llegir noticia completa

 
 

El Màster en Gestió Administrativa de la UdL rep l'informe favorable de l'AQU

L’AQU - Catalunya, l’agència responsable de verificar que els plans d’estudis oficials compleixen amb tots els requisits legals universitaris, ha valorat favorablement el projecte de Pla d’Estudis del Màster Universitari en Gestió Administrativa de la UdL.

Per aquest motiu, la Facultat de Dret i Economia de la Universitat de Lleida serà el nou centre en el que s'impartirà, a partir del proper curs 2015-2016, el Màster Universitari en Gestió Administrativa.

Els estudis de la UdL…

llegir noticia completa

 
 

Nou número de la revista "El Gestor"

Ja podeu llegir el nou número de la revista "El Gestor", que arriba totalment redissenyada.
L'entrevista a Rosa Esteva, fundadora del grup hostaler Tragaluz, encapçala la publicació d'aquest període, centrada en les novetats de la renda 2014. La nova Política Agrària Comuna i l’accés als fitxers de solvència patrimonial i crèdit, són altres punts importants.

Enllaç extern

 
 

Obertes les places per als màsters que donen accés a la professió de Gestor Administratiu. Sol·licita la teva!

Ja està obert el període d'inscripció als màsters que capaciten per obtenir el títol de Gestor Administratiu. Gràcies a aquests estudis et convertiràs en un expert assessor en l’ àmbit fiscal, financer, comptable, laboral... I podràs aconsellar entre molts altres temes en la creació i gestió de pimes, en la gestió i tramitació d’escriptures públiques i privades, o en temes de trànsit i transports.

Amplia les teves expectatives i busca noves oportunitats, tant acadèmiques com…

llegir noticia completa

 
 

Jornades professionals de la UB

El dia 28 d’abril, Marc Giménez, membre de la Junta de Govern del Col·legi i professor de Màster en Gestoria Administrativa de la Universitat de Barcelona, va donar una xerrada a la Jornada de Sortides Professionals de Dret de la UB.

L’objectiu d’aquesta jornada és fer arribar als estudiants informació sobre l’accés, les funcions i l’exercici de les diferents professions en l`àmbit públic i en l’àmbit privat del Dret, a través de les ponències de…

llegir noticia completa

 
 

La UdL oferirà el Màster Universitari en Gestió Administrativa el curs 2015-2016

La Facultat de Dret i Economia de la Universitat de Lleida serà el nou centre en el que s'impartirà, a partir del proper curs 2015-2016, el Màster Universitari en Gestió Administrativa.
Actualment, la Universitat Abat Oliba CEU i la Universitat de Barcelona, són les úniques que imparteixen aquest màster universitari a Catalunya.

Amb aquesta implantació, les persones graduades en la branca de les Ciències Socials i Jurídiques de la demarcació de Lleida i àmbits circumdants,…

llegir noticia completa

 
 

Sessió Curs de Mediació Civil -Mercantil i Mediació en Dret Privat Català

El 5 de març tindrà lloc la primera sessió del Curs de Mediació Civil -Mercantil i Mediació en Dret Privat Català, al Col•legi Oficial de Gestors Adminnstratius de Catalunya (Pl. Urquinaona, 6, 6a planta, 08010 Barcelona), amb horari de 10 h a 14 h i de 15 h a 18h.

 
 

Acte de presentació als nous Gestors Administratius

El proper 4 de març de 2015 a les 18:00h, tindrà lloc a la Seu Col•legial, l’acte de benvinguda als nous Gestors Administratius, on es donarà a conèixer el Col·legi als nous professionals.

Es prega confirmar assistència al correu electrònic mmillas@gestors.cat o bé trucant a les nostres oficines, telèfon 93 317 06 86 (Sra. Mònica Millàs)

 
 

Nova convocatòria de les proves per accedir al títol de gestor administratiu

Amb data 18 de febrer ha sortit publicada al DOCG la Resolució JUS/225/2015, de 12 de febrer, per la qual es convoquen les proves per obtenir el títol de gestor administratiu.

Aquest any, com aspecte més destacat, s'han ampliat els supòsits de títols que donen accés a les proves. Una novetat que amplia el nombre de professionals que poden dedicar-se a la gestió administrativa.

La data límit per inscriure’s a les proves és el dia…

llegir noticia completa

 
 

Sessió inaugural Curs de Mediació Civil -Mercantil i Mediació en Dret Privat Català

El dia 12 de gener a les 10.30 h va tenir lloc a la Seu del Col•legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya, la sessió inaugural del Curs de Mediació Civil -Mercantil i Mediació en Dret Privat Català, amb la programació següent:

• Inauguració a càrrec del Sr. Alfonso Lluzar, president del Col•legi
• Ponència: “La mediació a l’ àmbit privat: present i futur”, a càrrec de Sra. Pilar Las Heras, directora del curs
•…

llegir noticia completa

 
 

Ampliem el termini d'inscripció al Curs de Mediació

Ampliem el termini d'inscripció al Curs de Mediació Civil-Mercantil i Mediació en Dret Privat Català. Teniu fins al proper 30 de desembre per presentar la vostra sol·licitud de participació.

Recordeu que els col·legiats exercents, no exercents, familiars, empleats i col·laboradors podran optar a ajuts a l’estudi per part del COGAC.

El Curs de Mediació Civil-Mercantil i Mediació en Dret Privat Català que organitza el Col·legi, a través de l’Institut Superior de Gestió Administrativa (ISGAC), i…

llegir noticia completa

 
 

El Curs de mediació civil-mercantil i mediació en dret privat català ha estat homologat per la Generalitat

El Curs de mediació civil-mercantil i mediació en dret privat català ja és oficialment un ensenyament homologat per la Generalitat de Catalunya per esdevenir mediador registrat del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya.

Així ho estableix la Resolució 184 del 15 de novembre de 2014, que podeu consultar aquí.

Com ja sabeu, el curs, que organitza el Col•legi a través de l’Institut Superior de Gestió Administrativa (ISGAC), i en col•laboració amb Thomson…

llegir noticia completa

 
 

Curs de mediació civil-mercantil i mediació en dret privat català

El proper gener, el Col·legi, a través de l’Institut Superior de Gestió Administrativa (ISGAC), i en col·laboració amb Thomson Reuters, iniciarà els cursos de mediació civil-mercantil i mediació en dret civil català.

El curs es realitzarà de forma semipresencial, i gran part de la formació es farà on-line gràcies a una plataforma d’e-learning, que permetrà als alumnes estudiar via web, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. A més, durant tot el programa l'alumne…

llegir noticia completa

 
 

Acte de Graduació dels alumnes del Màster en Gestió Administrativa

El 24 d'octubre va tenir lloc l’acte de graduació de la V Promoció del Màster Oficial en Gestió Administrativa, que es va celebrar a les 18 hores a l’Aula Magna de la Universitat Abat Oliba CEU.

Enguany, el padrí de la graduació va ser el Sr. Jordi Hereu, consultor en temes urbans, econòmics i empresarials, i antic alcalde de Barcelona.

Mao Ye, representat dels alumnes del Màster en Gestió Administrativa, va realitzar un parlament a…

llegir noticia completa

 
 

En marxa les noves edicions dels màsters

El 3 d'octubre va començar una nova edició del Màster Universitari en Gestió Administrativa a la UAO, i el 6 d'octubre s'inicien les classes del Màster en Gestoria Administrativa de la UB.

En breu, els alumnes d'ambdós màsters esdevindran professionals altament qualificats, experts assessors en l'àmbit fiscal, financer, comptable, laboral ... Seran eines clau en la creació i gestió de pimes, en la gestió i tramitació d'escriptures públiques i privades , o en temes de…

llegir noticia completa

 
 

Obert el període extraordinari d'inscripció al Màster en Gestió Administrativa

Ja està obert el període extraordinari d'inscripció al màster de la UAO, que capacita per obtenir el títol de Gestor Administratiu.
Gràcies a aquests estudis et convertiràs en un expert assessor en l’ àmbit fiscal, financer, comptable, laboral... I podràs aconsellar entre molts altres temes en la creació i gestió de pimes, en la gestió i tramitació d’escriptures públiques i privades, o en temes de trànsit i transports.

Aquest màster, que és semipresencial i està…

llegir noticia completa

 
 

Europa Press parla del Màster en Gestió Administrativa

El 10 de juliol, Europa Press va publicar una nota sobre el Màster en Gestió Administrativa, que organitzen conjuntament l’ISGAC i la Universitat Abat Oliba (UAO).
Podeu llegir aquesta notícia a l’enllaç següent:

Enllaç extern

 
 

Sessió informativa del Màster Universitari en Gestió Administrativa

El proper dia 12 de juny, a les 17.30 h, tindrà lloc una sessió informativa, on de ben segur podreu resoldre tots els vostres dubtes sobre el Màster Universitari en Gestió Administrativa.

Aquesta sessió anirà a càrrec de:

1. Sr. Marc Giménez,vocal de l'Institut Superior de Gestió Administrativa de Catalunya ISGAC

2. Dr. Josep Lluis del Olmo, director Postgrau i Extensió Universitària de la Univesitat Abat Oliba CEU, UAO

3. Dra. Elisabeth Ferran, directora del…

llegir noticia completa

 
 

Nou número de la revista "El Gestor"

Ja podeu llegir el nou número de la revista "El Gestor". L'entrevista a Àlex Rovira, escriptor, conferenciant i emprenedor, encapçala la publicació d'aquest període, centrada en les novetats de la renda 2013. Les propostes per reduir els litigis fiscals que es desprenen de l'informe que va encarregar el Col·legi, són un altre dels punts importants.

Enllaç extern

 
 

Nou número de la revista "El Gestor"

Ja podeu llegir el nou número de la revista "El Gestor". L'entrevista a Andreu Mas-Colell, Conseller d’Economia i Coneixement, encapçala la publicació d'aquest període, on entre altres temes es parla de l’extinció dels arrendaments de locals, la reforma laboral o el SEPA.

Enllaç extern

 
 

Nova convocatòria de les proves per accedir al títol de gestor administratiu

S’ha publicat al DOCG Núm. 6571 del 27 de febrer de 2014 la Resolució JUS/396/2014 per la qual es convoquen les proves per obtenir el títol de gestor administratiu.

La data límit per inscriure’s és el dia 27 de març de 2014.

Aquest any, a més, s'han ampliat els supòsits de títols que permeten accedir a les proves.

Podeu obtenir més informació de les proves aquí.

 
 

Acte de presentació als nous Gestors Administratius

El proper dijous 19 de febrer de 2014 a les 17:30h, tindrà lloc a la Seu Col·legial, l’acte de benvinguda als nous Gestors Administratius, on es donarà a conèixer el Col·legi als nous professionals.

Es prega confirmar assistència al correu electrònic mmillas@gestors.cat o bé trucant a les nostres oficines, telèfon 93 317 06 86 (Sra. Mònica Millàs).

Més informació

 
 

Nou número de la revista "El Gestor"

Ja podeu llegir el nou número de la revista "El Gestor". L'entrevista a Conxa Oliu, directora general de Sabadell Professional, encapçala la publicació d'aquest període, on entre altres temes es parla de la Llei d’emprenedors, la Llei de transports terrestres o la protecció de dades.

Enllaç extern

 
 

Acte de graduació de la IV promoció del Màster Oficial en Gestió Administrativa

El 24 d'octubre es va celebrar a l’Aula Magna de la Universitat Abat Oliba CEU, l’acte de graduació de la IV Promoció del Màster Oficial en Gestió Administrativa 2012-2013.

L’obertura de l’acte va anar a càrrec del Dr. Carlos Pérez del Valle, rector de la UAO CEU. El Dr. Juan Corona, rector honorari i padrí d’aquesta graduació també va fer un parlament als nous graduats.

En aquesta quarta edició es van graduar un total de…

llegir noticia completa

 
 

Nou número de la revista "El Gestor"

Ja podeu llegir el nou número de la revista "El gestor". L'entrevista a Enoch Albertí, degà de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona, encapçala la publicació d'aquest període, on entre altres temes es parla de les pensions de jubilació i la nova normativa per a emprenedors.

Enllaç extern

 
 

Acte de Graduació dels alumnes del Màster en Gestió Administrativa

El 24 d'octubre tindrà lloc l’acte de graduació de la IV Promoció del Màster Oficial en Gestió Administrativa 2012-2013, que se celebrarà a les 18 hores a l’Aula Magna de la Universitat Abat Oliba CEU.
L’obertura de l’acte anirà a càrrec del Dr. Carlos Pérez del Valle, rector de la UAO. El Dr. Juan Corona Ramón, catedràtic d’Economia Aplicada, Rector Honorari de la Universitat Abat Oliba CEU, i Padrí d’aquesta també farà un parlament als…

llegir noticia completa

 
 

Últimes places per al Màster en Gestió Administrativa, sol·licita la teva!

Ja està obert el període extraordinari d'inscripció al Màster Universitari en Gestió Administrativa, estudis que proporcionen una formació oficial de postgrau que prepara per a l'exercici professional de gestor administratiu i et dóna accés al doctorat.

Amplia les teves expectatives i busca noves oportunitats, tant acadèmiques com de negoci.

Gràcies a aquests estudis et convertiràs en un expert assessor en l’ àmbit fiscal, financer, comptable, laboral... I podràs aconsellar entre molts altres temes en la…

llegir noticia completa

 
 

Publicades la data i hora, lloc i composició del tribunal per a les proves d'obtenció del títol de gestor administratiu

En data 6 d’agost de 2013, es publica al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) la Resolució JUS/1704/2013, de 29 de juliol, per la qual es fan públiques la composició del tribunal, el lloc, la data i l’hora de les proves per a l’obtenció del títol de gestor administratiu.

Les proves se celebraran el dia 21 de setembre de 2013, dissabte, a les 10.30 hores a l’aula 2 de la Facultat de Dret…

llegir noticia completa

 
 

Finalitza el termini d'inscripció per al Màster en Gestió Administrativa. Sol·licita ja la teva plaça!

Aquest mes finalitza el període de sol·licitud d’accés al Màster Universitari en Gestió Administrativa de la Universitat Abat Oliba, els estudis que proporcionen una formació oficial de postgrau, que prepara per a l'exercici professional de gestor administratiu i t'ofereixen accés al doctorat.

No ho dubtis i sol·licita ja la teva plaça!

Gràcies a aquests estudis et convertiràs en un expert assessor en diversos àmbits com el fiscal, el financer, el comptable, el laboral ...
I…

llegir noticia completa

 
 

Nou número de la revista "El Gestor"

Ja podeu llegir el nou número de la revista "El gestor". L'entrevista a Francesc Homs, Conseller de la Presidència, encapçala la publicació d'aquest període, on entre d'altres temes es parla de les proves d'accés a gestors administratiu i els màsters GA.

Enllaç extern

 
 

Anunci del Màster en Gestió Administrativa a "Expansión"

El 4 de juliol de 2013 va aparèixer a "Expansión" un anunci per publicitar el Màster Universitari en Gestió Administrativa de l’ISGAC. A més de la informació destacada d’aquests estudis, s’ha inclòs un codi qr que permet llegir els testimonis d’alguns dels alumnes de l’edició passada.

Podeu veure l'anunci aquí:

Més informació

 
 

Descarrega?t el fulletó informatiu del Màster en Gestió Administrativa

Posem a la teva disposició un fulletó informatiu amb tota la informació pràctica del Màster Universitari en Gestió Administrativa. T'ho pots descarregar aquí .

A més de proporcionar una formació oficial de postgrau, i preparar per a l'exercici professional de la gestió administrativa, aquests estudis també ofereixen l'accés al doctorat.

Les inscripcions per poder cursar finalitzen al juliol de 2013. Si vols participar en aquesta nova edició del màster o necessites ampliar la teva…

llegir noticia completa

 
 

Sessió informativa sobre el Màster Universitari en Gestió Administrativa

El proper dia 11 de juny, a les 17.30 h, tindrà lloc una sessió informativa, on podreu resoldre tots els vostres dubtes sobre el Màster Universitari en Gestió Administrativa.

Aquesta sessió anirà a càrrec de:

1. Sr. Marc Giménez,vocal de l'Institut Superior de Gestió Administrativa de Catalunya (ISGAC)
2. Dr. Josep Lluis del Olmo, director Postgrau i Extensió Universitària de la Univesitat Abat Oliba CEU (UAO)
3. Dra. Elisabeth Ferran, directora del Màster Universitari en…

llegir noticia completa

 
 

Presentació del llibre "Planteamientos contables e implicaciones fiscales"

El proper dimecres 15 de maig de 2013 a les 19:00 h., Enric Rello, àntic alumne del Màster en Gestió Administrativa de l’ISGAC, presentarà oficialment el seu llibre “Planteamientos contables e implicaciones fiscales” a la sala de Graus de la Universitat Abat Oliba. El Rector de la Universitat i el Secretari General d’Universitats i recerca de la Generalitat de Catalunya faran la presentació. Estan convidats tots aquells gestors administratius que vulguin assistir a la presentació.…

llegir noticia completa

 
 

Nou número de la revista "El Gestor"

Ja podeu llegir el nou número de la revista "El gestor". L'entrevista a Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural és el plat fort d'una revista on s'inclouen entre d'altres temes la Renda 2012, la jubilació i la influència del canvi climàtic en el sector turístic.

Enllaç extern

 
 

Presentació del llibre "Justícia ciutadana. Per una nova justícia catalana"

El dimarts 21 de maig a les 19.30 hores tindrà lloc a la sala Bohigas de l’Ateneu Barcelonès, la presentació del primer llibre digital de la nova col•lecció «Quaderns de l’Escola de Cooperació», “Justícia ciutadana. Per una nova justícia catalana”. Elisabet Ferran, directora del Màster en Gestió Administrativa de l’ISGAC, ha estat la coordinadora d’aquest recull de reflexions, que volen ser els fonaments per a reformar i transformar l’administració judicial amb la finalitat de construir…

llegir noticia completa

 
 

Obertes les places per al Màster en Gestió Administrativa, sol·licita la teva!

Ja està obert el període d'inscripció al Màster Universitari en Gestió Administrativa, que proporciona una formació oficial de postgrau que prepara per a l'exercici professional de gestor administratiu i et dóna accés al doctorat.

Amplia les teves expectatives i busca noves oportunitats, tant acadèmiques com de negoci.

Amb el Màster en Gestió Administrativa, podràs ampliar el ventall de serveis que oferir al públic i per tant aconseguiràs augmentar els teus clients potencials.

Gràcies a aquests…

llegir noticia completa

 
 

Nova convocatòria de les proves per accedir al títol de gestor administratiu

Ha sortit publicada al DOCG Núm. 6350 la resolució per la qual la Generalitat de Catalunya, a través del Departament de Justícia, convoca una nova edició –la cinquena que té lloc a Catalunya- de les proves per obtenir el títol de gestor administratiu.

La data límit per incriure’s a les proves es el dia 8 de maig de 2013.

Es tracta de la cinquena vegada que els futurs gestors catalans podran realitzar aquestes proves a…

llegir noticia completa

 
 

Nou número de la revista "El Gestor"

Ja podeu llegir el nou número de la revista "El gestor". L'entrevista a Ramon Gener, baríton, pianista i conductor d' "Òpera en Texans" és el plat fort d'una revista on s'inclouen entre d'altres temes el blanqueig de capitals, l'obligació d'informació fiscal sobre béns a l'estranger i la regla d'inversió del subjecte passiu en el supòsit d'execucions d'obra.

Enllaç extern

 
 

Aurora Rodés: "Tenir estudiants en pràctiques enriqueix i el benefici és mutu"

Aurora Rodés, gestora administrativa i membre de diferents comissions del Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya, és una de les tutores de pràctiques d’aquesta edició del Màster Universitari en Gestió Administrativa que organitza el Col·legi conjuntament amb la Universitat Abat Oliba CEU.

Procedent d’una família amb tradició en la gestió administrativa, aposta per ajudar els futurs gestors oferint-los la possibilitat de realitzar les practiques del màster, de forma presencial o virtual, al seu despatx.

Us…

llegir noticia completa

 
 

Nou número de la revista "El Gestor"

Ja podeu veure el nou número de la revista "El Gestor". L’entrevista a Lluc Torcal, Prior del Monestir Cistercenc de Santa Maria de Poblet és l'eix central d'aquesta edició.
L'acte de graduació de la tercera promoció del màster en Gestió Administrativa és juntament amb l'acte d'homenatge als gestors que fan 25 i 50 anys al Col·legi, i les noves incorporacions, el plat fort d'aquesta revista.

Enllaç extern

 
 

Graduació de la 3a promoció del Màster Oficial de Gestió Administrativa

El divendres 19 d’octubre va tenir lloc a la Universitat Abat Oliba CEU, l’acte de Graduació de la 3a promoció del Màster Oficial de Gestió Administrativa. L’obertura de l’acte era a càrrec del Dr. Carlos Pérez del Valle, Rector de la Universitat. El Dr. José María Gay de Liébana, doctor en Dret, Economia Financera i Comptabilitat, i Padrí d’aquesta Graduació, també va fer un parlament als nous graduats.
Sílvia Calviño, alumna del Màster en Gestió…

llegir noticia completa

 
 

Graduació de la 3a promoció del Màster Oficial de Gestió Administrativa

El divendres 19 d’octubre tindrà lloc a la Universitat Abat Oliba CEU, l’acte de Graduació de la 3a promoció del Màster Oficial de Gestió Administrativa. L’obertura de l’acte estarà a càrrec del Dr. Carlos Pérez del Valle, Rector de la Universitat. El Dr. José María Gay de Liébana, doctor en Dret, Economia Financera i Comptabilitat, i Padrí d’aquesta Graduació, també farà un parlament als nous graduats.
Felicitem a tots els alumnes que es graduen i…

llegir noticia completa

 
 

Nou número de la revista "El Gestor"

Ja podeu veure el nou número de la revista "El Gestor". L’entrevista a Eduard Sagarra Trias, president de l’Associació per a les Nacions Unides a Espanya és el plat fort d'aquesta edició.
L'amnistia fiscal i el futur de la professió, conformen junt amb l'actualitat corporativa i del sector, la revista d'aquest període. A que espereu per fer-li una ullada?

Enllaç extern

 
 

Nova edició del Màster Universitari en Gestió Administrativa

Comença una nova edició del Màster Universitari en Gestió Administrativa. Amb aquest ja és el quart any que es realitzen aquests estudis, que formen per a l'exercici professional de gestor administratiu alhora que donen accés al doctorat.

Els alumnes del màster es convertiran en experts assessor en l’ àmbit fiscal, financer, comptable, laboral... En eines clau en la creació i gestió de pimes, en la gestió i tramitació d’escriptures públiques i privades, o en temes…

llegir noticia completa

 
 

Nou número de la revista "El Gestor"

Ja podeu veure el nou número de la revista "El Gestor". L’entrevista a Gonzalo García de Castro, delegat especial de l'AEAT a Catalunya, la regularització fiscal i el tracte amb el client dintre i fora dels despatxos, conformen junt amb l'actualitat corporativa i del sector, la revista d'aquest període. A qué espereu per fer-li una ullada?

Enllaç extern

 
 

El 4 de juliol vine a la sessió informativa del Màster en Gestió Administrativa

Vols ser Gestor Administratiu? Ara és el moment. No deixis passar aquesta oportunitat!

El proper dimecres 4 de juliol a les 17.30 h, tindrà lloc la sessió informativa del Màster Universitari en Gestió Administrativa, els únics estudis que donen accés a la professió de gestor administratiu.
Aquesta sessió informativa, on podreu resoldre tots els vostres dubtes, anirà a càrrec de la Dra. Elisabeth Ferran, directora del Màster Universitari en Gestió Administrativa, el Dr. Josep…

llegir noticia completa

 
 

Vols ser tutor de pràctiques?

¿Ets Gestor Administratiu? Vols compartir la teva experiència amb els futurs gestors? Vols fer créixer la nostra professió?

Si formes part del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya segurament ja coneixes el Màster Universitari en Gestió Administrativa que organitza el Col·legi conjuntament amb la Universitat Abat Oliba CEU des de fa uns anys.

Un dels punts importants del màster és la possibilitat que tenen els estudiants que participen en aquest mestratge en fer les…

llegir noticia completa

 
 

Convocades les proves d'accés per obtenir el títol de gestor administratiu

El 25 de maig de 2012 és el darrer dia per a sol·licitar l'admissió a la convocatòria de proves per obtenir el títol de gestor administratiu.

Aquesta nova convocatòria, que es va publicar en el DOGC el dia 25 d'abril de 2012, suposarà la quarta promoció de gestors catalans, des de que les convocatòries a proves i la posterior expedició de títols es van transferir a la Generalitat, en virtut del que estableix l'Estatut de…

llegir noticia completa

 
 

Nou número de la revista "El Gestor"

Ja teniu aquí una nova entrega de la revista "El Gestor" d’aquest període. L’entrevista a Llanos de Luna, delegada del Govern central a Catalunya, l’amnistia fiscal i l’actual campanya de la renda, són alguns dels temes d’actualitat que es tracten.

Tot això a banda de les tradicionals seccions dedicades a la formació, l’actualitat i els serveis del Col·legi. A qué espereu per fer-li una ullada?

Enllaç extern

 
 

Últimes places per al Màster en Gestió Administrativa, sol·licita la teva!

Ja està obert el període d'inscripció al Màster Universitari en Gestió Administrativa, els únics estudis que proporcionen una formació oficial de postgrau que prepara per a l'exercici professional de gestor administratiu i et dóna accés al doctorat.

Amplia les teves expectatives i busca noves oportunitats, tant acadèmiques com de negoci.

Amb el Màster en Gestió Administrativa, podràs ampliar el ventall de serveis que oferir al públic i per tant aconseguiràs augmentar els teus clients potencials.…

llegir noticia completa

 
 

L'ISGAC a la revista de l'ACCID

Properament sortirà publicat a la revista de l'ACCID, l’associació que serveix com a nexe d'unió per als professionals i acadèmics que treballen a Catalunya en l'àmbit de la comptabilitat, i de la qual el nostre Col·legi forma part, un anunci per publicitar l’ISGAC, i sobre tot per aconseguir nous estudiants per al màster universitari en Gestió Administrativa.

Més informació

 
 

El Màster en Gestió Administrativa a "Expansión"

El 21 de març va sortir al diari “Expansión”, el diari econòmic més llegit d'Espanya, un anunci per publicitar el Màster Universitari en Gestió Administrativa de l'ISGAC, els únics estudis que proporcionen una formació oficial de postgrau que prepara per a l'exercici professional de Gestor Administratiu. Aquest anunci va coincidir amb l’inici del Saló de l'Ensenyament, el Saló Futura i la fira Expodidáctica a Barcelona.

Més informació

 
 

Estrenem la pàgina web de l'ISGAC

Avui 29 febrer 2012 inaugurarem oficialment el portal de l'ISGAC www.isgac.cat.

Dins la web es troba també l'espai d'accés restringit i dedicat especialment al Màster Universitari en Gestió Administrativa, la finalitat del qual és donar continuïtat a l'alumnat i suport als col·laboradors, donant accés als materials de docència, informació útil i altres continguts del vostre interès.
Només els professors i alumnes del Màster en Gestió Administrativa tindran en accés a l'àrea privada del web. Els…

llegir noticia completa

 
 

Ja coneixes els avantatges del Carnet del Col·legi de Gestors?

Perquè pugueu comprobar alguns dels avantatges dels que gaudeixen els gestors, el Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya proporciona als alumnes del Màster Universitari en Gestió Administrativa, el carnet del Col·legi.

Amb aquest carnet podràs:

- Aprofitar la Formació que ofereix el Col·legi als mateixos preus dels col·legiats. Així rebràs información puntual dels cursos, seminaris, taules rodones… També la podràs consultar en nuestra web FORMACOGAC.

- Gaudir de descomptes específics del nostre col·lectiu…

llegir noticia completa

 
 

Acte de Graduació de la segona promoció del màster en Gestió Administrativa

L’Aula Magna de la Universitat Abat Oliba CEU va acollir el 21 d’octubre passat, l’acte de graduació de la segona promoció del màster oficial en Gestió Administrativa, impulsat per l’Institut Superior de Gestió Administrativa de Catalunya (ISGAC) i la Universitat Abat Oliba CEU.

L’obertura de l’acte acadèmic va tenir lloc a les 19 hores a càrrec del Dr. Enrique Martínez, vicerector d’Ordenació Acadèmica de la Universitat Abat Oliba CEU. A continuació es va iniciar la…

llegir noticia completa

 
 
 
ISGAC

Plaça Urquinaona, 6. 6a planta. 08010 Barcelona
Telf. 93 317 06 86 . isgac@isgac.cat

Avís legalPolítica de PrivacitatPolítica de Cookies

Col·laboradors

 • Collegi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya
 • Consell GA
 • Ferrer&Ojeda
 •  
 • Universitat Abat Oliba CEU
 • Universitat de Lleida
 • Universitat de Girona
 • Universitat de Barcelona