PROFESSIONALS DEL DRET, L’ECONOMIA I L’EMPRESA PROFESSIONALS DEL DRET, L’ECONOMIA I L’EMPRESA
banner 1 banner 2 banner 3 banner 4
sóc a > Actualitat

Títol d

INFORMACIÓ SOBRE LES PROVES

Us facilitem la RESOLUCIÓ ISGAC/08/2023, de 31 d’octubre, per la qual es convoquen les proves extraordinàries d’avaluació per a l’obtenció del títol professional habilitant d’Informació i Assessorament Financer.

Podeu descarregar-la aquí.
S'obre una nova convocatòria de les proves extraordinàries d’avaluació per a l’obtenció del títol professional habilitant d’Informació i Assessorament Financer.

Requisits
Es poden inscriure a les proves totes aquelles persones majors d’edat que acreditin estar en possessió d’un títol acadèmic expedit per una institució d’ensenyament superior l’Espai Europeu d’Educació Superior o equivalent.

Tramitació
Les sol·licituds d’inscripció s’han de presentar a la seu de l’Institut Superior de la Gestió Administrativa de Catalunya a Barcelona (Pl. Urquinaona, 6, 6è).

Taxa
La sol·licitud d’inscripció a les proves comporta l’abonament d’una taxa de 200,00 euros, que es pot fer efectiva per transferència electrònica al compte indicat en el formulari de sol·licitud.

Dades
A la sol·licitud s’han de fer constar les dades personals identificatives, les de contacte i les de titulació acreditada; les persones
sol·licitants són responsables de comprovar i verificar l’exactitud de les dades de la sol·licitud.

Dates i terminis
Presentació de sol·licituds: del 01.11.2023 al 30.11.2023.DOCUMENTS

RESOLUCIÓ ISGAC/08/2023, de 31 d’octubre, per la qual es convoquen les proves ordinàries d’avaluació per a l’obtenció del títol professional habilitant d’Informació i Assessorament Financer.


 
 
ISGAC

Plaça Urquinaona, 6. 6a planta. 08010 Barcelona
Telf. 93 317 06 86 . isgac@isgac.cat

Avís legalPolítica de PrivacitatPolítica de Cookies

Col·laboradors

  • Collegi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya
  • Consell GA
  • Ferrer&Ojeda
  •  
  • Universitat Abat Oliba CEU
  • Universitat de Lleida
  • Universitat de Girona
  • Universitat de Barcelona