PROFESSIONALS DEL DRET, L’ECONOMIA I L’EMPRESA PROFESSIONALS DEL DRET, L’ECONOMIA I L’EMPRESA
banner 1 banner 2 banner 3 banner 4
sóc a > Actualitat

Títol d'informador i assessor financer

INFORMACIÓ SOBRE LES PROVES

Us facilitem la RESOLUCIÓ ISGAC/06/2023, de 16 de juny, per la qual es fan públics els resultats provisionals de les proves d’avaluació per a l’obtenció del títol professional habilitant d’Informació i Assessorament Financer celebrades el dia 10 de juny del 2023.

Podeu descarregar-la aquí.
S'obre una nova convocatòria de les proves ordinàries d’avaluació per a l’obtenció del títol professional habilitant d’Informació i Assessorament Financer.

Requisits
Es poden inscriure a les proves totes aquelles persones majors d’edat que acreditin estar en possessió d’un títol acadèmic expedit per una institució d’ensenyament superior l’Espai Europeu d’Educació Superior o equivalent.

Tramitació
Les sol·licituds d’inscripció s’han de presentar a la seu de l’Institut Superior de la Gestió Administrativa de Catalunya a Barcelona (Pl. Urquinaona, 6, 6è).

Taxa
La sol·licitud d’inscripció a les proves comporta l’abonament d’una taxa de 200,00 euros, que es pot fer efectiva per transferència electrònica al compte indicat en el formulari de sol·licitud.

Dades
A la sol·licitud s’han de fer constar les dades personals identificatives, les de contacte i les de titulació acreditada; les persones
sol·licitants són responsables de comprovar i verificar l’exactitud de les dades de la sol·licitud.

Dates i terminis
Presentació de sol·licituds: del 04.04.2023 al 19.04.2023.DOCUMENTS

RESOLUCIÓ ISGAC/06/2023, de 16 de juny, per la qual es fan públics els resultats provisionals de les proves d’avaluació per a l’obtenció del títol professional habilitant d’Informació i Assessorament Financer celebrades el dia 10 de juny del 2023.

RESOLUCIÓ ISGAC/05/2023, de 12 de maig, per la qual es fa públic el llistat definitiu de persones sol·licitants admeses i excloses a les proves d’avaluació per a l’obtenció del títol professional habilitant d’Informació i Assessorament Financer.

RESOLUCIÓ ISGAC/04/2023, de 21 d’abril, per la qual es fa públic el llistat provisional de persones sol·licitants admeses i excloses a les proves d’avaluació per a l’obtenció del títol professional habilitant d’Informació i Assessorament Financer.

RESOLUCIÓ ISGAC/03/2023, de 3 d’abril, per la qual es convoquen les proves ordinàries d’avaluació per a l’obtenció del títol professional habilitant d’Informació i Assessorament Financer.


SOL·LICITUD

 
 
ISGAC

Plaça Urquinaona, 6. 6a planta. 08010 Barcelona
Telf. 93 317 06 86 . isgac@isgac.cat

Avís legalPolítica de PrivacitatPolítica de Cookies

Col·laboradors

  • Collegi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya
  • Consell GA
  • Ferrer&Ojeda
  •  
  • Universitat Abat Oliba CEU
  • Universitat de Lleida
  • Universitat de Girona
  • Universitat de Barcelona