PROFESSIONALS DEL DRET, L’ECONOMIA I L’EMPRESA PROFESSIONALS DEL DRET, L’ECONOMIA I L’EMPRESA
banner 1 banner 2 banner 3 banner 4
sóc a > Actualitat

Vols ser tutor de pràctiques?

¿Ets Gestor Administratiu? Vols compartir la teva experiència amb els futurs gestors? Vols fer créixer la nostra professió?

Si formes part del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya segurament ja coneixes el Màster Universitari en Gestió Administrativa que organitza el Col·legi conjuntament amb la Universitat Abat Oliba CEU des de fa uns anys.

Un dels punts importants del màster és la possibilitat que tenen els estudiants que participen en aquest mestratge en fer les pràctiques per completar la seva formació en empreses. I qui millor per ensenyar els futurs professionals que un gestor administratiu amb experiència.

És per això que des de l’ISGAC demanem a tots els gestors la vostra participació en aquest programa formatiu com a tutors de pràctiques. A banda de la satisfacció que suposa el fet de col·laborar en la formació i el creixement professional d’una altra persona, també es troba el prestigi que dóna a les empreses formar el gestors del futur.

Ara que arriba la nova convocatòria del Màster necessitem un any més que us impliqueu en aquesta iniciativa. Les pràctiques del Màster estan pensades per afavorir i alleugerir la feina als despatxos, ja que el període de la seva realització és de gener a juny, època en la qual les gestories administratives tenen el volum de treball més important de l’any.

Si voleu col·laborar com a tutors de pràctiques i necessiteu més informació de les pràctiques externes del Màster Universitari en Gestió Administrativa, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic isgac@isgac.cat.

 
 
ISGAC

Plaça Urquinaona, 6. 6a planta. 08010 Barcelona
Telf. 93 317 06 86 . isgac@isgac.cat

Avís legalPolítica de PrivacitatPolítica de Cookies

Col·laboradors

  • Collegi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya
  • Consell GA
  • Ferrer&Ojeda
  •  
  • Universitat Abat Oliba CEU
  • Universitat de Lleida
  • Universitat de Girona
  • Universitat de Barcelona