PROFESSIONALS DEL DRET, L’ECONOMIA I L’EMPRESA PROFESSIONALS DEL DRET, L’ECONOMIA I L’EMPRESA
banner 1 banner 2 banner 3 banner 4
 
 
sóc a > Els Estudis

Sortides professionals

L’interès del Máster en Gestió Administrativa radica en el seu caràcter professionalitzador. És a dir, les persones titulades en el Màster en Gestió Administrativa de la UdL estaran habilitades per a l’exercici de la concreta professió de gestor administratiu, i quedaran exemptes de les proves oficials que es convoquen anualment a l’efecte pel Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya.

D’aquesta manera, l’MGA pretén donar resposta a la creixent necessitat social de disposar de professionals qualificats per la correcta gestió i realització dels complexes tràmits administratius que en l’actualitat han de dur a terme empreses i ciutadans davant de les Administracions Públiques. El creixent increment de la normativa aplicable, tràmits burocràtics i instàncies que s’han de superar per poder realitzar activitats que afecten a la vida quotidiana de persones físiques i jurídiques exigeix tenir professionals especialitzats en els mateixos.

La implantació d’aquesta nova titulació ofereix d’aquesta manera una sortida professional concreta i especialitzada a persones titulades en les àrees de les ciències socials, econòmiques i jurídiques.

En l’actualitat, existeixen al voltant de 900 gestors administratius col·legiats a Catalunya; però en els últims anys s’ha observat l’increment de les baixes professionals degut a les jubilacions i al desconeixement de la professió, que han de ser compensades amb noves incorporacions. En aquest sentit, un dels objectius de la Facultat de Dret i Economia de la UdL és incentivar i potenciar la professió de gestor administratiu com un nou horitzó professional, diferent a les sortides professionals més conegudes i convencionals.

 
ISGAC

Plaça Urquinaona, 6. 6a planta. 08010 Barcelona
Telf. 93 317 06 86 . isgac@isgac.cat

Avís legalPolítica de PrivacitatPolítica de Cookies

Col·laboradors

  • Collegi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya
  • Consell GA
  • Ferrer&Ojeda
  •  
  • Universitat Abat Oliba CEU
  • Universitat de Lleida
  • Universitat de Girona
  • Universitat de Barcelona