PROFESSIONALS DEL DRET, L’ECONOMIA I L’EMPRESA PROFESSIONALS DEL DRET, L’ECONOMIA I L’EMPRESA
banner 1 banner 2 banner 3 banner 4
 
 
sóc a > Els Estudis

Presentació

El Màster en Gestoria Administrativa té com a objectiu general proporcionar una formació integral de caràcter professional, orientada a especialitzar com a gestor administratiu a persones graduades en l'àmbit de les Ciències Socials.

En concret, el Màster pretén formar professionals habilitats per intervenir, promoure, sol·licitar i realitzar tots els tràmits, gestions i actuacions que no requereixen l'aplicació tècnica jurídica reservada a l'advocacia, en interès de persones físiques i jurídiques i també respecte a entitats sense personalitat jurídica davant qualsevol òrgan de les administracions públiques.

El títol té una orientació eminentment professionalitzadora dirigida a proporcionar una formació de postgrau que prepara per a l'exercici professional de gestor administratiu.

Aquesta orientació professionalitzadora culmina amb el reconeixement d'aquest Màster pel Consell de Col-legis Oficials de Gestors Administratius de Catalunya per procedir, dins de les funcions que a aquest ens corresponen en matèria d'expedició del títol de gestor administratiu, a declarar l'equivalència amb el mateix en els processos oficials convocats al respecte.

Així mateix, el Màster es configura com una via d'iniciació a la investigació, constituint el període de formació que precedeix en el temps al corresponent període d'investigació.

 
ISGAC

Plaça Urquinaona, 6. 6a planta. 08010 Barcelona
Telf. 93 317 06 86 . isgac@isgac.cat

Avís legalPolítica de PrivacitatPolítica de Cookies

Col·laboradors

  • Consell GA
  • Universitat Abat Oliba CEU
  • Collegi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya
  •  
  • Ferrer&Ojeda

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí

ACEPTAR