PROFESSIONALS DEL DRET, L’ECONOMIA I L’EMPRESA PROFESSIONALS DEL DRET, L’ECONOMIA I L’EMPRESA
banner 1 banner 2 banner 3 banner 4
 
 
sóc a > Els Estudis

Objectius

El Màster Universitari en Gestió Administrativa té com a objectiu general l'adquisició d'una formació integral i de caràcter professional, orientada a especialitzar persones graduades en l'àmbit de les Ciències Socials com a Gestor Administratiu.

Les matèries que componen el Màster Universitari en Gestió Administrativa responen a la necessitat que els participants adquireixin una capacitació integrada i sistematitzada de les tècniques a emprar en l'àmbit de la gestió administrativa.

L'alumnat aconseguirà representar, assessorar i gestionar clients d'acord amb el vigent règim jurídic davant els òrgans de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. Finalment, els alumnes es formaran com a gestors administratius amb uns coneixements i unes competències professionals en tots els àmbits.

 
ISGAC

Plaça Urquinaona, 6. 6a planta. 08010 Barcelona
Telf. 93 317 06 86 . isgac@isgac.cat

Avís legalPolítica de PrivacitatPolítica de Cookies

Col·laboradors

  • Consell GA
  • Universitat Abat Oliba CEU
  • Collegi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya
  •  
  • Ferrer&Ojeda

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí

ACEPTAR