PROFESSIONALS DEL DRET, L’ECONOMIA I L’EMPRESA PROFESSIONALS DEL DRET, L’ECONOMIA I L’EMPRESA
banner 1 banner 2 banner 3 banner 4
 
 
sóc a > Els Estudis

Quadre docent

Las classes del Màster Universitari en Gestió Administrativa són impartides per prestigiosos experts i professionals que tenen una contrastada experiència docent i/o professional, i han estat triats pel seu reconegut prestigi i especialització en l’àmbit de la gestió administrativa:


Direcció acadèmica del Màster

Marc Giménez Bachmann
Universitat Abat Oliba CEU
e-mail: direcciomga@isgac.cat


Claustre de professors

 
Jordi Albiol Plans

Doctor en Dret. Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses. Advocat. Gestor Administratiu. Administrador concursal. Professor de Dret Mercantil a la Universitat de Barcelona.

Jaume Jesús Barcons
Llicenciat en Dret. Gestor Administratiu. Màster en Gestió Administrativa.

Silvia Cano Arteseros
Doctora en Dret. Gerent de l’ Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona

Gabriel Capilla
Llicenciat en Dret. Professor de Dret Administratiu. Lletrat de l'òrgan consultiu de les administracions públiques catalanes.

José Julián Fuentes Martínez
Llicenciat en Dret. Notari a Barcelona.

Iñaki Frías Inchausti
Llicenciat en Dret. Màster en Advocacia d’Empresa. Advocat especialista en dret societari i associat de l’Àrea Mercantil de Rosaud Costas Duran SLP.

Marc Giménez Bachmann
Llicenciat en Ciències Polítiques. Llicenciat en Dret. Màster en Gestió Administrativa. Doctor en dret. Advocat. Gestor Administratiu. Vicesecretari de la Junta de Govern del COGAC. Ponent de la Comissió d'Estrangeria i nacionalitat. Vocal del Patronat de l’ISGAC. Director acadèmic del Màster en Gestió Administrativa de la UAO.

Elisenda Giral Massana
Llicenciada en Dret. Inspectora de Treball. Membre del cos d’àrbitres del 1r Tribunal Laboral de Catalunya, de l’Observatori dels Drets de la Infància i membre del Consell d’Administració de l’Institut Català de la Salut.

Artuto González de León
Doctor en Dret. Director dels estudis en Crimonologia de la Universitat Abat Oliba CEU.

Jordi Jové i Vilalta
Doctor en Dret. Coordinador de Gestió Tributària de l’ Agència Tributaria de Catalunya.

Rafael Laraña
Director provincial de l'Institut Nacional de la Seguretat Social.

Alfonso Lluzar López de Briñas
Llicenciat en Dret. Màster en Gestió Administrativa. Advocat. Gestor Administratiu. President del COGAC. President en funcions del Consell de Gestors Administratius de Catalunya. President de l’ISGAC.

Josep Lluís del Olmo Arriaga
Doctor en Comercialització i Investigació de Mercats i Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques. Professor adjunt d’Organització d’Empreses a la Universitat Abat Oliba CEU.

Carmen Parra Rodríguez
Doctora en Dret. Màster en Dret Europeu per la Universitat Lliure de Brussel·les. Professora agregada de Dret Internacional Privat a la Universitat Abat Oliba CEU. Gestora Administrativa.

Carlos Pérez del Valle
Catedràtic en Dret Penal i director de la Càtedra Gift & Task Bioètica i Dret en la Universitat Abat Oliba CEU. Rector de la Universitat Abat Oliba CEU.

Eva Perea Muñoz
Doctora en Ciències Econòmiques i Empresarials. Màster en Business Administration.

Jesús M. Prujà Noé
Doctor en Publicitat i Relacions Públiques. Llicenciat en Dret. Llicenciat en Ciències Polítiques i en Sociologia. Professor adjunt de Ciència Política i de l’Administració. Responsable de l’Oficina d’orientació per a l’accés a la Universitat de la Generalitat de Catalunya. Gestor Administratiu.

Jorge Sarró Rius
Llicenciat en Dret, en excedència del Cos d'Inspectors d'Hisenda, associat de l'Àrea de Dret Fiscal de Rousaud Costas Duran SLP.

Ramon M. Soldevila de Montenys
Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials. Auditor de comptes. Professor de comptabilitat a la Universitat Abat Oliba CEU.

Guillem Soler Solé
Llicenciat en Dret. Magistrat Jutge del Jutjat de Primera Instància de Nº1 de Barcelona. Ponent en cursos i màsters de Dret Civil.

 
ISGAC

Plaça Urquinaona, 6. 6a planta. 08010 Barcelona
Telf. 93 317 06 86 . isgac@isgac.cat

Avís legalPolítica de PrivacitatPolítica de Cookies

Col·laboradors

  • Collegi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya
  • Consell GA
  • Ferrer&Ojeda
  •  
  • Universitat Abat Oliba CEU
  • Universitat de Lleida
  • Universitat de Girona
  • Universitat de Barcelona